Dameshorloges

Dameshorloges

Dameshorloges

Wil je mooie dameshorloges kopen voor jezelf of ben je voor je vrouw of vriendin op zoek naar een online winkel met diverse dameshorloges? 247horloges.nl heeft een groot assortiment van duizenden dameshorloges. Van design horloges tot en met klassiek en tijdloos kan je bij ons terecht.  Onze dameshorloges zijn van uitstekende kwaliteit en vindbaar in iedere prijsklasse. Bekijk snel onze site voor alle verkrijgbare dameshorloges. Schroom ook niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.

247horloge.nl voor dames- en herenhorloges

Naast dameshorloges van onder andere Nooka, Jacob Jensen en Rosendahl verkopen wij ook horloges voor mannen. Voor de heren hebben wij merken zoals Diesel, Seiko en Casio. Deze horloges voor heren zijn stoer en tegelijkertijd stijlvol. Ook is er nog de keus uit diverse horlogebanden zoals staal, leer en siliconen. Daarnaast bieden wij ook zakhorloges aan van Georg Jensen, Mondaine en MMT.

dameshorloges

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitstekende service van 247horloge.nl

Bij ons dameshorloges kopen staat garant voor een uitstekende service. Als je een dameshorloge bestelt op een werkdag of zondag voor 23.00, heb je dat de volgende dag in huis. Bestel boven de €50,- dan is  de verzending gratis! Betalen kan veilig en snel via iDeal, overboeking, PayPal of Visa. Je bestelde horloge wordt thuisgebracht door PostNL.

247horloge.nl voor welk horloge je ook zoekt

Het aanbod van horloges is eigenlijk overweldigend. Zo heb je analoge horloges, digitale horloges, zakhorloges, horloges met Chronograaf en horloges met één of twee wijzers. Een korte uitleg over de verschillende horloges:

  • Analoge horloges: Kenmerkend voor de analoge horloge, die zowel geschikt is voor mannen als vrouwen, is de weergave van de tijd door wijzers.
  • Digitale horloges: Op digitale horloges wordt de tijd weergeven doormiddel van 4 tot 6 cijfers.
  • Zakhorloges: Zakhorloges zijn net zoals analoge horloges met het belangrijkste verschil dat ze niet om de pols zit maar in een zak van een jasje. Hierin zijn zowel mechanische zakhorloges als zakhorloges met batterij in te vinden.
  • Chronograaf horloges: Een horloge met een Chronograaf functie heeft de mogelijkheid om tijden bij te houden, een zogenaamde ‘stopwatch’.

Uiteraard zijn al dit soort horloges bij ons verkrijgbaar. En naast een ruim assortiment dameshorloges zijn er zoals gezegd bij ons ook honderden, zo niet duizenden herenhorloges verkrijgbaar. Wil je meer informatie over de soorten dameshorloges die er verkrijgbaar zijn? Lees dan nu verder op onze blog of breng eens een bezoekje aan de website van horlogeshopper.nl

Wist je dat je ons kunt volgen op Facebook en Google +?

dames horloges

Follow Us