Horloge outlet

Horloge outlet

Horloge outlet

Zoek je een merkhorloge voor een scherpe prijs? Dan ben je bij ons bij het juiste adres. 247horloges.nl heeft een enorm assortiment van veel verschillende merken horloges tegen zeer scherpe prijzen. Voor deze prijzen koop je het echt niet in de winkel. Wij hebben horloges voor zowel de man als de vrouw en in elke mogelijke stijl. Denk bijvoorbeeld aan klassiek, modern, design of tijdloos. Neem een kijkje op onze site voor onze horloge outlet.

Horloge outlet voor verschillende merken

Bij 247horloge.nl hebben wij herenhorloges van onder andere de merken Seiko, Diesel en Casio. Ook hier heb je de keuze uit verschillende stijlen. Zoek je alleen een horlogebandje? Ook in horlogebandjes heb je bij ons veel keuzemogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan staal, leer en silliconen. Neem ook eens een kijkje naar onze schitterende vintage zakhorloges van Mondaine, MMT en Georg Jensen. Zoek je een dameshorloge voor jezelf of bijvoorbeeld als kado voor je vriendin of vrouw? Ook hierin hebben wij keuze uit verschillende bekende merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Nooka, Jacob Jensen en Rosendahl. Onze online horloge outlet biedt jou als kritisch consument voldoende keuzemogelijkheid om tot die aankoop over te gaan waar je echt achter staat.

 

 

De service van 247horloges

247horloges.nl heeft in de loop van de jaren een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om klantenservice. Dit gooien wij niet ten grabbel. Je tevredenheid is dan ook erg belangrijk voor ons. Dit kun je merken aan een aantal dingen. Als je bijvoorbeeld voor 23:00 op een werkdag of zondag bij ons een horloge bestelt, ontvang je dat al de volgende werkdag. En als je bij ons een bestelling plaatst boven de € 50,-, dan rekenen wij geen verzendkosten. Je kan bij ons betalen via betrouwbare partners als iDeal, PayPal en Visa. Natuurlijk behoort een overboeking ook tot de mogelijkheden. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over het horloge? Of heb je vragen aan ons? Neem dan contact op met 247horloge.nl middels het contactformulier op onze website.

Zoals je merkt betekent horloge outlet bij 247horloge.nl niet dat je bij ons goedkope merkloze horloges kan vinden tegen slechte kwaliteit. Merkhorloges tegen een scherpe prijs en uitstekende service. Daarvoor ben je bij ons bij het juiste adres!

Heb je een vraag of een suggestie? Neem dan gerust contact met ons op! Wist je dat je ons kunt volgen op Facebook en Google +?

 

 

Follow Us