Horloges heren

Horloges heren

Ondanks dat de naam doet vermoeden komt het eerste horloge niet uit een Franstalig land. Het eerste horloge is namelijk uitgevonden in Duitsland. Horloges waren een lange tijd alleen maar beschikbaar voor de meest welgestelde mensen. Gelukkig zijn deze tijden al lang en breed achter ons. Zeker als je een horloge koopt op 247horloge.nl. Wij hebben een ruime keuze van horloges heren in verschillende maten, in verschillende stijlen en van verschillende merken. Niet alleen onze collectie horloges heren is interessant. Onze collectie horloges dames is het zeker waard om bekeken te worden.  Ben je op zoek naar een leuk kado, een nieuw horloge voor je verzameling of dat stijlbepalende horloge die je eigenlijk altijd te duur vond? Bij ons vind je de beste horloges van de beste merken tegen de mooiste prijzen.

Horloges heren

Een horloge moet passen bij je stijl. Sommige horloges bepalen zelfs je stijl. Daarom is het belangrijk een keuze te kunnen maken uit verschillende types van verschillende merken. Voor stoere horloges heren kan je zeker bij ons terecht. Maar ook voor moderne, tijdsloze of juist klassieke horloges. Bij 247horloge.nl hebben wij bijvoorbeeld herenhorloges van de merken Seiko, Diesel en Casio. Zoek je alleen een horlogebandje? Ook in horlogebandjes heb je bij ons veel keuzemogelijkheden. Denk hierbij aan staal, leer en silliconen. Maar dit niet alles. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje naar onze zakhorloges van Mondaine, MMT en Georg Jensen. Heb je een kleine portemonnee? Ga dan even langs bij onze horloge outlet. Hier bieden wij nieuwe horloges aan van bekende merken en prima kwaliteit, alleen dan nog goedkoper als de rest van ons assortiment. Zoek je meer informatie over het kopen van herenhorloges, neem dan op de site van horlogeshopper.nl een kijkje voor je bij ons besteld!

Horloges heren

 

Horloges dames

Natuurlijk hebben wij ook een grote collectie dames horloges. Het aanbod bestaat uit horloges van bijvoorbeeld het merk Mondaine, Alessi, Seiko, Ninaber Studio, Nooka, Pierre Junod en Rosendahl. Klik hier voor ons uitgebreide aanbod horloges.

Er is maar één adres voor de beste horloges heren. Onze prijzen voor heren en dameshorloges zijn laag in vergelijking met de concurrentie. En, niet onbelangrijk, onze service is 100% gericht op jouw tevredenheid. Als je op een zondag of werkdag bestelt, dan ontvang je het horloge de volgende al in huis. Daarnaast zijn de verzendkosten bij een besteding van € 50,- of meer voor onze rekening. Je kan afrekenen door middel van overboeking maar ook via PayPal, iDeal of Visa. Ben je onverhoopt toch ontevreden? Neem dan contact op middels ons contactformulier op de website. Wij zorgen voor een spoedige oplossing. Natuurlijk zijn wij via het contactformulier ook altijd te bereiken voor vragen. Wist je dat je ons kunt volgen op Facebook en Google +?

Follow Us